IKEBANA AL PATI JAUME I DE L’AJUNTAMENT DE TARRAGONA

El passat dijous 24/06/2021 i dins de les activitats que l’Associació Tarragona Bonsai va organitzar en l’anomenada “SHOKA 2021”,  va tenir lloc a les 11h. del matí una demostració d’Ikebana a càrrec de la professora na Josefina Espallargas Bella i posteriorment, cap a les 12h. del migdia es van portar a terme tallers d’Ikebana entre el públic assistent.

Es van elaborar deu composicions totes diferents i amb un material molt divers entre els que hi havia plantes d’aigua com jonquillos, paraigüets i falgueres que envoltats d’aigua i amb un material molt refrescant, representen l’estació de l’estiu.

També es pot veure algun paisatge simbolitzant la vegetació més llunyana i la vegetació d’a prop de manera que s’integren altres elements  com pedres amb formes foradades per l’aigua.

Totes les composicions reflecteixen la creativitat i sensibilitat del públic que va participar en els tallers dins d’un ambient de tranquil·litat i reflexió que va ajudar a aprofundir la relació personal de cadascú amb la natura.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.