Taller d’estiu

El passat dissabte 11 de Juliol vam fer la primera activitat de bonsai després del confinament. Com el centre cívic de SP i SP encara està tancat i no tenim accés a les seves instal·lacions, la trobada va tenir lloc a casa de l’actual presidenta.  La participació va ser tot un èxit ja que  van assistir 10 persones, i va ser una ocasió per conèixer-nos personalment ja que alguns només havíem tingut relació amb el whatsapp de l’associació.  L’activitat  va començar de la millor manera, amb un esmorzar per a tots els participants,  i va continuar amb el treball dels bonsais. Tothom va portar els seus arbres, i van tenir ocasió de preguntar i assessorar-se sobre el seu conreu.  Es van fer treballs de disseny, pinçat i filferrat, parlar dels últims productes fitosanitaris del  mercat, i tothom va dir la seva de quin havia de ser el “frente” del bonsai. Un gran dia on tots els participants vam gaudir molt i amb moltes ganes de que es torni a repetir.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.