MOSTRA DE TARDOR 2019

Durant aquests tres dies s’han desenvolupat diverses activitats dirigides a tot el públic en general i als socis de l’Associació en particular , destaquem:

Divendres dia 15 per la tarda es va fer un taller participatiu sobre un arbre (Teix) propietat de l’Associació, van dirigir els treballs Pere Amenós i Francesc Giner, el resultat es;

Dissabte 16 pel matí, Josefina Espallargas va dirigir el taller de “Ikebana”, aquest es el resultat dels treballs fets pels participants.

Diumenge i últim dia, de onze del mati a la una del mig dia, l’amic i mestre Jose Maria Miquel ens ha delectat amb una visita comentada, arbre per arbre, per tota l’exposició. A estat un gran honor.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a MOSTRA DE TARDOR 2019

  1. José Luis Garcia diu:

    La mostra de la Diputació guanya nivell i qualitat any rera any, les fotos ho confirmen, i això és gràcies a l’esforç i la dedicació dels socis i sòcies que s’han presentat. Vull destacar la participació del mestre Josep Maria Miquel que va fer propostes de millora de molts arbres de la mostra. Aquesta és una activitat que personalment valoro molt perquè les opinions qualificades del Josep Maria fan que et miris els arbres des d’un altre punt de vista i et plantegis línies de treball i projectes de futur. Una arbre mai està acabat!
    També m’agradaria que les mostres serveixin per fer tallers amb mestres nacionals. En alguna ocasió s’ha pogut fer i la valoració general va ser molt positiva

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.