SOSHUN 2019, primer dia d’activitat

Avui hem començat amb força, pel matí s’han iniciat els tallers individuals amb Takeo Kewabe. Per la tarda l’activitat s’ha multiplicat, les parades han muntat els seus estants i demà estarà tot a punt per oferir-vos els seus productes, torretes, eines, adobs, pre-bonsais, bonsais …etc.

A l’hora prevista, a començat el taller obert a tothom, el mestre Takeo ha treballat dos arbres de l’Associació, on ha mostrat el seu gran mestratge. Tot i la traducció simultànea dels seus comentaris i explicacions tècniques ha estat tota una classe magistral amena i enriquidora.
Demà més, no us ho perdeu, serà realment el gran dia.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.