Escola de bonsai amb el mestre Gabriel Romero

Map Unavailable

Data/Hora
Date(s) - 24/10/2020
9:30 - 13:30

Localització
Local La Vall de l'Arrabassada

Categories


Us volem presentar una iniciativa molt interessant per tots els socis de la nostra Associació

Escola de bonsai amb el mestre Gabriel Romero

Gabriel Romero és un reconegut mestre de bonsai que té l’escola a la localitat de Sant Boi. Ha participat en molts congressos, ha format part del jurat de diferents concursos i ha presentant les seves obres en reconegudes exposicions com la Nishikiten 2019. Podeu veure la seva feina a https://bonsaisantboi.com

La idea és fer una escola de bonsai que tingui continuïtat durant tot l’any. En principi volem fer 3 tallers seguits, durant els mesos d’octubre, novembre i desembre. Com sabeu a causa del tancament del centre cívic de Sant Pere i Sant Pau no disposem de local, llavors farem els tallers al local d’una comunitat de veïns de la Vall de l’Arrabassada.

Els tallers es faran seguint rigorosament les normes covid: distanciament, mascareta, nombre màxim de participants. El local té un espai interior i un pati per tant podrem fer 2 grups separats. El primer taller serà el dissabte 24 d’octubre i hi haurà dos torns: matí (9.30-13.30) i tarda (16.00-20.00). Els tallers només són per als socis i sòcies ja que estan subvencionats per l’associació i només caldrà aportar la quantitat mínima de 10 €, que es pagarà el dia del taller.

INSCRIPCIONS

Per apuntar-s’hi cal enviar un correu a l’associació astgnbonsai@tinet.cat o un Whatsapp al tel 655 85 94 66. Indiqueu si voleu el torn (matí), torn (tarda) o si us és indiferent (mati o tarda). Hi ha 8 places al matí i 8 a la tarda. S’adjudicaran per rigorós ordre d’inscripció. Si alguna persona no entra en aquest taller tindrà preferència per al taller del novembre. Només es pot portar un arbre per participant i caldrà portar eines pròpies, torno i terres, si cal.

Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.