Poda dels arbres de fulla composta

Poda de los árboles de hoja compuesta como objeto inteligente-1

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Poda dels arbres de fulla composta

  1. tinc un projecte per a bonsai de franboayan i no se com ni data per fer-li la primera poda ayudenme en orientar-me que he de fer salutacions i gràcies

  2. Mª Dolors Jansà Janer diu:

    No soc una gran afeccionada als bonsais, però en ting un fa 8 anys ,un ficus ginseng, que em va regalar un fill meu el dia de la mare i m’ha l’estimo molt, però últimament te molt mal aspecte , a principis d’estiu me li van canviar la terra a la floristeria i en van dir que l’anés regant i adoban , potser que l’hagi regat en accés ja que em vaig donar conte que l’arrel mes grossa era tova , vaig deduir que estaba podrida. Automàticament vaig deixar de regar-lo ; pero ara no se que fer, de la floristera no m’han refio . Les fulles contiuen caien-li.
    Es per aixó que em poso en contacte en vostes per si em poden ajudar.
    Jo visc a Salou.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada