Presentació de la nostra WEB

Pere Amenós President de l'Associació Tarragona Bonsai

Pere Amenós
President de l’Associació Tarragona Bonsai

Ja tenim la nostra Web

Em plau comunicar-vos el naixement d’un nou mitjà de comunicació entre nosaltres, així com també per tota persona que tingui com afició el mon del Bonsai. Es tracta d’una Web – Blog on hi trobareu informació en vers el mon del Bonsai, detall de les nostres activitats, agenda dels propers esdeveniments que realitzarem, així com una manera de contactar amb nosaltres.

Destaquem especialment la funció del Blog, on de manera periòdica publicarem tot allò que sigui d’interès per la nostra afició al Bonsai. Publicarem consells, noticies i articles d’interès, experiències, etc.  Així com també podreu posar els vostres comentaris en cada publicació i així entrar en diàleg amb altres socis.

Perquè pugueu estar sempre assabentats de les últimes publicacions al Blog, us enviarem, de tant en tant pel correu de la Web, un resum del més important,  així si es del vostre interès, fent clic a sobre dels text de cada publicació, el sistema obrirà la nostra Web i podreu ampliar tota la informació que desitgeu.

En el cas que no sigui del vostre interès, rebre aquesta mena de correus electrònics, podeu donar-vos de baixa sempre que vulgueu fent clic on diu “DONAR-SE DE BAIXA”, tan mateix podreu tornar a donar-vos d’alta sempre que vulgueu omplin les dades en l’apartat que diu “Subscriu-te al Blog” que trobareu al marge de la dreta de la nostra Web.

Desitgem que sigui tot del vostre interès i us convidem a que entreu tant sovint com vulgueu a la que ja és la vostra Web https://tarragonabonsai.cat.

Ben cordialment

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Presentació de la nostra WEB

  1. Antonio Hernández Guardeño diu:

    Hola.
    Antes de nada, felicidades por el gran trabajo realizado.
    Únicamente decir que cuando se usa el traductor conviene repasar los escritos ya que éste no traduce lo bien que quisiéramos y esos errores gramaticales pueden acabar desprestigiando la gran labor que hay detrás y dar la sensación de dejadez o despreocupación.

    Aun así, de nuevo, felicidades.

    Un saludo compañeros.

    Antonio Hernández.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.